Η ΜΕΘΟΔΟΣ CHIPS AWAY

Η μέθοδος ChipsAway χρησιμοποιεί ασφαλή τεχνολογία, βασισμένη σε πρωτοποριακές μεθόδους αποκατάστασης εξωτερικών μικροζημιών με τοπική βαφή.
Έτσι δίνει τη δυνατότητα σε ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς να επικεντρώνουν την εργασία τους με απόλυτη ακρίβεια μόνο στο σημείο που έχει προηγηθεί ζημιά, χωρίς να απαιτείται βαφή σε όλη την εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου σας.


Τι Προσφέρει η Μέθοδος της ChipsAway;

Το αυτοκίνητο σας, εκτίθεται καθημερινά σε δύσκολες καταστάσεις όπως κίνηση, επικίνδυνοι και στενοί δρόμοι, κακοί οδηγοί, ακατάλληλα parking. Πολλές είναι οι φορές που για κάποιον από τους παραπάνω λόγους το αυτοκίνητο μας έχει υποστεί ζημιές.

Η διαδικασία αποκατάστασης που ακολουθεί στη συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας καθώς αποσπά από τη ζωή μας, χρόνο, ψυχική ηρεμία αλλά και αρκετά χρήματα.

Η ChipsAway, συνδυάζοντας άριστα τα πλεονεκτήματα μιας σειράς πρωτοποριακών μεθόδων, που πρώτη αυτή δημιούργησε το 1988, έχει προάγει την συνήθη φροντίδα του ταλαιπωρημένου αυτοκινήτου σας σε υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσία με μοναδικά αποτελέσματα.

Στα Κέντρα Τοπικής Βαφής της ChipsAway, εστιάζουμε στην τοπική αποκατάσταση της ζημιάς και όχι στην αντικατάσταση του φθαρμένου μέρους. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτούνται κοστοβόρα ανταλλακτικά και το όχημα δε ταλαιπωρείται.

Η εξειδίκευση, τα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και η αξιοπιστία που διέπει το όνομά μας, αποτελούν πλεονεκτήματα που δε θα βρείτε σε άλλα συνεργεία.

Αυτοί είναι και οι λόγοι άλλωστε, που η ChipsAway παραμένει εξαιρετικά υψηλά στην προτίμησή σας όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, ανεξαρτήτως των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν!

Τέλος λοιπόν στο χαμένο χρόνο, στην κακή ψυχολογία και στο μεγάλο κόστος, τρία βασικά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ύστερα από κάθε μικροζημιά.

Φεύγοντας από την ChipsAway, το αυτοκίνητο σας μοιάζει με καινούριο, χωρίς τη διαδικασία του ολικού βαψίματος και εσείς είστε κερδισμένοι έχοντας δαπανήσει πολύ λιγότερα χρήματα και χρόνο.


Γιατί στην ChipsAway, μας ενδιαφέρει να είστε ευχαριστημένοι!

Παράδειγμα Μικροζημιάς στο Αυτοκινητο

Καθάρισμα Περιοχής

Τοπική Βαφή Αυτοκινητου

Στρώμα Βερνίκι στο Αυτοκινητο

Η Μικροζημιά στο Αυτοκινητο Επισκευάστηκε


H ChipsAway επιδιορθώνει:


  • Μικροζημιές
  • Γρατσουνιές
  • Χτυπήματα
  • Βαθουλώματα
  • Xτυπήματα σε προφυλακτήρες
  • Θαμπωμένα Φανάρια
  • Xτυπήματα στις ζάντες
  • Γυάλισμα Αυτοκινήτου
  • Γυάλισμα Μοτοσυκλέτας