Παγκόσμιος Ηγέτης στην Τοπική Βαφή!

Η ChipsAway είναι ένα όνομα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι η μοναδική τεχνογνωσία κι η επαναστατική μέθοδος επισκευής μικροζημιών που εφαρμόζει.

Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται σε πάνω από 20 χώρες διεθνώς και συνεχίζει μέσα από την μοναδική της τεχνογνωσία να δημιουργεί επιτυχημένους επαγγελματίες και να γίνεται σχεδόν αμέσως ένα ισχυρό Brand name σε όποια χώρα δραστηριοποιείται. Η ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το πρώτο κατάστημα ChipsAway στην Ελλάδα λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2004 στην περιοχή του Μοσχάτου. Ήδη, όπως αναφέρει και ο κύριος Σαραντάρης, Master Franchisee της ChipsAway για την Ελλάδα, «η αποδοχή της νέας αυτής υπηρεσίας από τον κόσμο είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από ότι υπολογίζαμε, καθώς οι ευχαριστημένοι πελάτες μας λειτουργούν ως η καλύτερη διαφήμιση για εμάς». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα της ChipsAway χρησιμοποιούνται κατ' αποκλειστικότητα στα στα καταστήματά του δικτύου. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία υπόκεινται σε πολύ αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και ακολουθούν 100% τις προδιαγραφές που θέτουν οι περιβαλλοντολογικές μελέτες. Οι ρύποι των υλικών είναι πολύ χαμηλοί, πολύ χαμηλότεροι από τα standards που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μοναδικότητα των υλικών, σε συνάρτηση με την ποιότητα των αποτελεσμάτων, τις ανταγωνιστικές τιμές, την αυθημερόν παράδοση των οχημάτων και την φιλική εξυπηρέτηση, έχουν καταστήσει την ChipsAway ηγέτιδα δύναμη, στο χώρο της τοπικής βαφής, και στην Ελληνική αγορά.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ - FRANCHISEE


Οι συνεργάτες της εταιρείας εκπαιδεύονται με υπερσύγχρονες μεθόδους επιδιόρθωσης, αποκτώντας έτσι όλα τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν με επιτυχία. Άλλωστε οι υπηρεσίες της ChipsAway δεν έχουν καμιά σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους επιδιόρθωσης.


H ChipsAway δεν απαιτεί καμία προηγούμενη εμπειρία από τον υποψήφιο franchisee.

Συγκεκριμένα, τα κέντρα φροντίδας αυτοκινήτων ChipsAway θυμίζουν λιγότερο συνεργεία και περισσότερο εκθέσεις αντιπροσωπείας, διαθέτοντας χώρους φωτεινούς, καθαρούς και ιδιαίτερα ευχάριστους. Οι άνθρωποι της εταιρίας ενημερώνουν τον πελάτη με επαγγελματισμό για το κόστος επισκευής, ενώ ο τελευταίος έχει την δυνατότητα να κλείσει ραντεβού ώστε να αφήσει το αυτοκίνητο του, να κάνει τις δουλειές του και σε λίγες ώρες να περάσει να το πάρει χωρίς τις συνηθισμένες καθυστερήσεις και εκνευρισμούς.

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι οι συνεργάτες θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να μάθουν νέα πράγματα, νέες λειτουργίες και να κατανοήσουν ότι εισέρχονται σε ένα οργανωμένο, δυναμικό και αξιόπιστο δίκτυο, η λειτουργία του οποίου βασίζεται σε μακροχρόνιες μελέτες, και στην χρήση, αποδεδειγμένα, μοναδικών υλικών, παρέχοντας έτσι, τα πλέον αξιόπιστα αποτελέσματα.

Το πακέτο Franchise που προσφέρει η ChipsAway συμπεριλαμβάνει πλήρη, τεχνική και θεωρητική εκπαίδευση, παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού, υλικών και συστημάτων για την πραγματοποίηση των επισκευών, πλήρη σειρά εταιρικών εντύπων και φυλλαδίων και αποκλειστικότητα περιοχής. Επίσης, κατά την διάρκεια λειτουργίας ενός καταστήματος, παρέχονται συνεχή υποστήριξη σε τόσο σε θέματα τεχνικά, διοικητικά, όσο και σε θέματα marketing με συνεχή διαφημιστική προβολή, μέσω καταχωρήσεων σε κλαδικά περιοδικά και εφημερίδες, διανομή εντύπων και με την δημιουργία διαφημιστικού ενεργειών, που συμβάλουν καταλυτικά στην ενίσχυση του δικτύου.

Πρόθεση της ChipsAway είναι, τόσο η ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων καταστημάτων του δικτύου, όσο και η δυναμική ανάπτυξη, τόσο στην περιοχή της Αττικής όσο και σε επαρχιακές περιοχές. Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται!