Διεθνώς Δοκιμασμένη Τεχνογνωσία

Η ChipsAway είναι ηγετική εταιρία μικροεπισκευών αυτοκινήτων στον κόσμο. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των ανθρώπων της ChipsAway είναι ότι δεν μένουν στα λόγια αλλά τους ενδιαφέρει η ουσία.

Οι μέθοδοι επισκευής στα κέντρα μικροεπισκευών ChipsAway επικεντρώνονται σε μια ζώνη γύρω από το σημείο της ζημιάς χωρίς να χρειάζονται ξεμονταρίσματα των μερών του αυτοκινήτου, άρα και χρονοβόρες διαδικασίες, χωρίς να γίνεται ολική επαναβαφή, με ποιοτικό, γρήγορο (οι περισσότερες επισκευές ολοκληρώνονται αυθημερόν) και εγγυημένο αποτέλεσμα (2 χρόνια γραπτή εγγύηση), ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να επισκευάσει το αυτοκίνητο του γρήγορα, με ποιοτική τοπική εφαρμογή, με ανταγωνιστικές τιμές και με την εγγύηση της ηγετικής εταιρίας παγκοσμίως με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της.

Όλα τα παραπάνω, πλαισιωμένα και με την φιλική εξυπηρέτηση, έχουν καταστήσει την ChipsAway ηγέτιδα δύναμη, στο χώρο των μικροεπισκευών και στην Ελληνική αγορά.


Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα


Η ChipsAway είναι μια διεθνής αλυσίδα με δοκιμασμένη τεχνογνωσία, αποτελεσματικά εργαλεία marketing και έτοιμες λύσεις πάνω στην οργάνωση του δικτύου, των κεντρικών υπηρεσιών και την υποδομή.


Η επιτυχημένη παρουσία της ChipsAway και στην Ελλάδα, με κερδοφόρα καταστήματα, την κατατάσει σε μια από τις πιο ελκυστικές επενδύσεις στο χώρο του franchise.

Ισχυρό σημείο διαφοροποίησης της ChipsAway είναι το γεγονός ότι έχει δική της αποκλειστική γκάμα υλικών, καθώς τροφοδοτεί το δίκτυο με το ανεκτίμητο πλεονέκτημα του να μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξή τους, μέσα από τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις του.

Η αποκλειστικότητα χρήσης των υλικών, σε συνάρτηση με την ποιότητα των αποτελεσμάτων, τις ανταγωνιστικές τιμές, την αυθημερόν παράδοση των οχημάτων και την φιλική εξυπηρέτηση, έχουν σαν αποτέλεσμα, τον υψηλό βαθμό πιστότητας των πελατών της, παρά τη σύντομη παρουσία της εταιρίας στην Ελληνική αγορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένα μεγάλο ποσοστό του πελατολογίου της εταιρίας, προέρχεται από συστάσεις ευχαριστημένων πελατών!